Wegafsluitingen Assen

In Assen wordt bijna altijd ergens aan de weg gewerkt. Daarnaast vinden er regelmatig evenementen plaats, waardoor wegen (tijdelijk) zijn afgezet. Wilt u weten waar u langs kunt met uw auto, vrachtwagen, brommer of fiets? Op deze pagina hebben we de werkzaamheden op een rijtje gezet. Let op: kleine werkzaamheden met een korte duur worden niet op deze pagina vermeld.

Actuele werkzaamheden

Hieronder ziet u een overzicht van de actuele werkzaamheden in Assen.

N33 tussen Assen en Noordbroek dicht

Van vrijdag 1 september 19.00 uur tot maandag 4 september 05.00 uur is de N33 gestremd, tussen de aansluiting 32 Assen en Noordbroek gestremd voor het jaarlijks onderhoud. Het verkeer wordt omgeleid met borden.

Herodotuslaan

De Herodotuslaan is gestremd van 28 augustus tot en met 19 september. Het verkeer wordt omgeleid via de Vredeveldseweg en de Platolaan.

Oostersingel – Kloosterstraat

De kruising Oostersingel – Kloosterstraat is voor werkzaamheden aan de bestrating afgesloten op maandag 4 en dinsdag 5 september. Verkeer wordt omgeleid via de route Jan Fabriciusstraat – Kanaal – Weiersstraat – Zuidersingel. De Kloosterstraat is een paar dagen erna ook nog gestremd, van woensdag 6 t/m vrijdag 8 september. Voetgangers en fietsers kunnen langs het werk.

Gerard Doustraat

De Gerard Doustraat wordt na de zomervakantie herstraat en opnieuw ingericht. De straten zullen in verschillende fasen gestremd zijn en worden heringericht. Meer informatie volgt

Werkzaamheden Van Heuven Goedhartlaan

De bestrating in de Van Heuven Goedhartlaan wordt vervangen. Om ervoor te zorgen dat de buurt bereikbaar blijft, worden de werkzaamheden in drie fases uitgevoerd. De volgende wegvlakken zijn in september afgesloten:

  • 11 t/m 15 september: Van Heuven Goedhartlaan, tussen de Marconistraat en Eykmanstraat.
  • 18 t/m 22 september: Van Heuven Goedhartlaan, tussen de Eykmanstraat en Heymanstraat.
  • 25 t/m 29 september: Van Heuven Goedhartlaan, tussen de Heymanstraat en Einsteinlaan.

Kaart

Bekijk alle wegafsluitingen, omleidingen en snelheidsbeperkingen in de gemeente assen op deze kaart.