Kindpakket Assen: ieder kind doet mee!

Illustratie Kindpakket

Natuurlijk wilt u dat uw kind overal aan mee kan doen. Maar vanzelfsprekend is dat niet. Soms door gebrek aan geld. Weet dan: Kindpakket Assen helpt!

Het Kindpakket Assen is er speciaal voor gezinnen waar niet zoveel geld is. Met het Kindpakket kan uw kind meedoen!  Wij vinden het belangrijk dat álle kinderen zonder zorgen naar school kunnen gaan, dat ze kunnen meedoen en van hun vrije tijd kunnen genieten. 

Komt u in aanmerking voor gebruik van het Kindpakket?

Is uw inkomen lager dan 130% van de bijstandsnorm (€ 1289,- netto voor een éénoudergezin, € 1842,- netto voor een tweeouder gezin) dan komt u in aanmerking voor ondersteuning via het Kindpakket.

Een aanvraag doen is heel makkelijk. Vul het digitale aanvraagformulier in. Nadat wij de aanvraag ontvangen hebben, neemt een vrijwilliger van Stichting Leergeld contact met u op en bespreken we uw aanvraag. Komt u in aanmerking? Dan zorgen wij voor een goede afhandeling!

Hou rekening met een aantal weken doorlooptijd.

Samenwerkende partijen

Het Kindpakket is een samenwerking tussen 5 stichtingen: Stichting Leergeld, het Jeugdfonds Sport & Cultuur, het Nationaal Fonds Kinderhulp, Jarige Job en Humanitas. Zij vormen samen één loket waar u uw aanvraag kunt indienen.

Het Kindpakket wordt door de gemeente Assen gesubsidieerd en ondersteund.

Meer informatie en voorbeelden?

Hier vindt u uitgebreide informatie over de specifieke mogelijkheden.

 

Samenwerkende partijen

Logo stichting leergeldLogo Jeugdfonds-Sport-CultuurLogo kinderhulpLogo jarige jobLogo Humanitas