Kloosterveen Duurzaam Warm

We zijn op weg naar een duurzaam Assen. De komende jaren starten we met de voorbereiding om stap voor stap alle wijken en dorpen in de gemeente Assen aardgasvrij te maken. We beginnen daarmee onder andere in de wijk Kloosterveen. Hiervoor is een wijkuitvoeringsplan geschreven. Dit wijkuitvoeringsplan is tot stand gekomen in overleg met inwoners. Het plan geeft weer wat de gemeente kan doen om u te ondersteunen als u stappen wilt zetten naar een aardgasvrije toekomst. U kunt als inwoner individuele stappen nemen, maar u kunt ook de krachten bundelen en samen met uw buren stappen ondernemen. Hiervoor kunt u ook ondersteuning krijgen vanuit de gemeente. U kunt het wijkuitvoeringsplan door middel van de onderstaande knop downloaden.

Nieuwsbrieven

Als gemeente houden we bewoners zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkeling in Kloosterveen en hoe u hierover mee kunt praten. Elk jaar versturen we een online nieuwsbrief met het laatste nieuws. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u aan.externe-link-icoon

U kunt de nieuwsbrieven van afgelopen jaar terug lezen. De nieuwsbrieven van 2022 vindt u in ons archiefexterne-link-icoon.