Evaluatie lokale inclusie agenda

In Assen mag iedereen zich welkom voelen. In 2020 is daarom de Lokale Inclusie Agenda vastgesteld, waarna er allerlei acties zijn ondernomen om de toegankelijkheid van onze gemeente te verbeteren. Op deze pagina delen wij de evaluatie van de acties uit de Lokale Inclusie Agenda. Dat doen we met de hulp van een praatplaat en een video. 

Onderstaande praatplaat geeft een overzicht van de acties uit de Lokale Inclusie Agenda. De plaat is als foto afgebeeld en is voorzien van een alternatieve tekst waarin uitgebreid wordt beschreven wat er op de plaat staat. Deze alternatieve tekst is bedoeld voor de voorleesfunctie op deze webpagina en staat daarom in kleinere letters afgebeeld.

Hieronder vindt u een video die samen met de input van onze ervaringsdeskundigen tot stand is gekomen. Tijdens de video worden onderdelen van de praatplaat verder uitgelegd en komen er foto’s voorbij van de bijeenkomsten uit de afgelopen twee jaren. De video is voorzien van een audiodescriptie die aan of uit kan worden gezet. Omdat er al veel gesproken wordt in de video, wordt in het transcript in meer detail uitgelegd wat er op de foto’s staat, die in de video voorbijkomen.

Evaluatie Lokale Inclusie Agenda

Om deze video te bekijken gaat u akkoord gaan met de voorwaarden en privacybeleid van Youtube.