Stageplaatsen en BBL-plaatsen

Ben jij een enthousiaste student die op zoek is naar een interessante stageplaats of afstudeeropdracht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden uiteenlopende stageplaatsen aan op verschillende opleidingsniveaus om studenten te laten ervaren hoe het is om bij een gemeente te werken. En vooral om kennis te maken met onze dynamische en diverse werkomgeving.

Jij houdt ons jong

Stagiaires zijn bij ons meer dan een extra kracht. Wij zien jou als een frisse wind die door de organisatie waait, een bron van energie en de weg naar vernieuwing. Jij krijgt van ons de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen.

Hoe werkt het?

Wij beschikken over vaste stageplaatsen. Deze worden, afhankelijk van het type stageplaats, een of twee keer per jaar opengesteld. Hier kun je op reageren als je een bij de vacature passende opleiding volgt.

Actuele stagevacatures

Wij publiceren onze stagevacatures op de website van Vooruit in Drentheexterne-link-icoon. Mocht je interesse hebben in een van de vacatures, solliciteer dan via Vooruit in Drenthe. Wanneer er geen vacatures op deze pagina vermeld staan, zijn er tijdelijk geen stageplaatsen beschikbaar. Het is ook mogelijk om via Vooruit in Drenthe een zoekopdracht in te stellen. Je krijgt dan automatisch bericht als er een passende stagevacature beschikbaar is.
Wij bieden ook een aantal logistieke stageplaatsen aan. Kijk voor meer informatie daarover op de website van Stagemarktexterne-link-icoon

BBL-plaatsen bij de gemeente Assen

We hebben BBL-plaatsen beschikbaar voor jongeren die een mbo-opleiding (gaan) volgen. Met een BBL-plaats krijg je de kans om, naast dat je een dag per week naar school gaat, vier dagen per week in de praktijk kennis en ervaring op te doen. De BBL-plaatsen variëren van Managementassistent tot Logistiek medewerker en de contracten variëren van minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week.
Voor de werving en selectie werken we samen met GOA Publiek.externe-link-icoon

Wat kun je verwachten?

  • Een arbeidscontract via GOA Publiek van maximaal 32 uur waarbij je een financiële bijdrage in de schoolkosten en studieboeken
  • Een erkende mbo-opleiding op een geaccrediteerde leerwerkplek
  • Begeleiding bij de opleiding en persoonlijke ontwikkeling waar nodig
  • Begeleiding bij de ontwikkeling van je competenties
  • Trainingen en intervisie

Je doet werkervaring op en behaald een diploma.