Traineeships

Elk jaar zijn wij op zoek naar nieuwe trainees. Young professionals met een hbo- of wo-opleiding, vers op de arbeidsmarkt die vol enthousiasme vernieuwende ideeën in onze organisatie willen brengen. Naast je opdracht bij de gemeente Assen krijg je via GOA Publiek een uitgebreid programma aangeboden met verschillende workshops, trainingen, intervisie en andere leuke activiteiten. Kijk hier voor meer informatie.

Volop ruimte voor jouw talent

Het programma volg je voor het grootste deel samen met de trainees van onder andere de gemeentes Groningen en Emmen. Je ontwikkelt jezelf, leert veel over hoe een gemeentelijke organisatie werkt en er is volop ruimte om je talenten te laten zien. Het traineeship wordt voor verschillende vakgebieden aangeboden. Je krijgt een contract via Goa Publiek van 32 uur voor een jaar. De traineevacatures worden één keer per jaar gepubliceerd op Goapubliek. Houd de website en onze sociale mediakanalen in de gaten!

De trainees van 2017/2018

De trainees hebben een ludiek filmpje gemaakt voor het afscheid van hun traineeship. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van je voorgangers? Bekijk dan het filmpje!